колеги,видях 4е се рекламират устроиства наре4ени expander които съдържат магнити и се монтират на горивопровода и въздухопровода и обещават подобряване работата на двигателя,някои ако е използвал подобно устроиство може ли да даде подрпбности,дали си заслужава да се монтира.
Известие
Collapse
No announcement yet.
expander
Collapse
X
-
да...такова нещо има. един приятел ми разправяше как си направили експеримент с една вектра и след като го монтирали това направо си кинела шортите...само дето тва е разказ, иначе ако някой наистина знае какво е тва или намери литература ще е хубаво да обогатим познанията си ние с газовите....
-
ето един линк за въпросният продукт.http://www.aukro.bg/50934-drugi.html?order=t&view=gtext
има и подробно описание но все пак питам дали някои е поставял подобно устроиство.
Comment
-
Първоначално публикувано от vikoalfa Покажи съобщениеТова е пълна простотия взе ми си плазма.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеНе съм съгласен колега.От тая , така наречена от тебе простотия ,са изкарали различните фирми милиони.От опит знам,че през около 10 години излиза тая тема и хората масово полудяват по нея.Ефекта за нас е "нула цяло и кур десети процента",както казваше Висоцки в една негова пиеса,но за фирмите произвеждащи тия играчки е огромен.Отговора на въпроса дали си заслужава идва от факта,че нито една фирма не ги монтира на своите автомобили и то при положение,че нито са скъпи,нито са сложни като механика и изпълнение.Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
Alfa Romeo 33
Comment
-
Първоначално публикувано от vikoalfa Покажи съобщениеЕ тогава кво не си съгласен със мен...., а на тебе
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
Comment